Inschrijving Bellewaarde

Inschrijving


Hallo! Je hebt de inschrijvingspagina gevonden. Via deze pagina publiceren we de inschrijvingen voor het chirojaar, kleinkamp en zomerkamp én kun je het chiro uniform bestellen!

 

Mogen we vragen om met volgende twee zaken rekening te houden?

1. Schrijf per kind apart in. Dat wil zeggen dat u per kind ook naar de kassa dient te gaan. Slechts op die manier verzamelen we gegevens van elk lid apart.

 

2. Vul de correcte gegevens in het bestelformulier in. We vragen om naam, adres en geboortedatum van het kind in te vullen en e-mailadres en GSM-nummer van een ouder of voogd in te vullen.

 

Onderaan vind je de webshop voor onze eigen uniformen. Voor broeken, rokken, kousen en dergelijke verwijzen we je graag door naar de website van chirowinkels De Banier.

Inschrijving werkjaar

Het lidgeld voor een jaar plezier in onze Chiro bedraagt €40. Zo ben je verzekerd en heb je als nieuw lid recht op een chiro t-shirt. 

BELANGRIJK: we vragen om per kind in te schrijven en om de gegevens van dat kind in te vullen tenzij bij e-mailadres en GSM-nummer.

40,00 €

Uniform


Hier kun je onze eigen T-shirts en truien bestellen. We vragen om ook hier de gegevens van het kind in te vullen. Zo kunnen we sneller achterhalen voor wie de bestelling precies is. Bij de betaling graag het volgende vermelden: uniform + naam kind. We geven het bestelde uniform mee tijdens de activiteit na ontvangst van betaling. Gelieve ook de juiste maat aan te duiden! Broeken en rokken verkopen wij zelf niet maar die kun je wel altijd kopen bij de Banier https://www.debanier.be/. Ook wordt er niet verwacht dat de kinderen een hemd kopen, dit hoort namelijk bij het uniform van de leiding.

 

OPGELET: Als een bepaalde maat niet kan aangevinkt worden, betekent dit dat deze tijdelijk niet in voorraad is. We vragen enkel de gevraagde maten aan te duiden om misverstanden te voorkomen. 

 

T-shirt Chiro Parcifal

Rode T-shirts met witte belettering

10,00 €

Trui Chiro Parcifal

Blauwe truien met kap en groene belettering

25,00 €

Boterhamdoos Chiro Parcifal

Dit collectersitem was het kampaandenken voor ons kamp te Beringen in 2016. We moesten echter een grote bestelling plaatsen om ze aan te kunnen kopen. We bieden de enkele exemplaren die we over hebben aan aan een vriendenprijsje van €5! Een unieke kans om de enige echte brooddoos van onze Chiro aan je collectie toe te voegen!

5,00 €