Onze Chiro is er voor alle kinderen tussen 6 en 18 jaar uit Alveringem dorp, Fortem, Oeren, Sint-Rijkers, Hoogstade en Ghyverinckhove. Gewoonlijk hebben we tweewekelijks op zondag activiteit. Tijdens zo'n bijeenkomst van de Chiro wordt er ongelooflijk veel gespeeld en geravot.

 

Inschrijven voor een jaar vol spel en plezier kan via deze website. De leiding van je zoon/dochter komt zich dan eens voorstellen bij je thuis en nemen ook het Alvermanneke mee. In dit boekje vind je elk trimester alle info over onze activiteiten en evenementen.

 

Naast de activiteiten organiseren we ook twee kampen: kleinkamp tijdens de tweede week van de paasvakantie en zomerkamp van 31 julie tot 10 augustus. Ook hiervoor kun je inschrijven via deze site, maar info geven we je graag mee met het Alvermanneke.

 

Om de leukste spelletjes te kunnen spelen, kunnen we niet zonder spelmateriaal. En dat kost geld natuurlijk. Met een fuif, WC-papierverkoop, souper, carwash enz. houdt de leiding de Chiro financieel gezond. Info over deze en nog vele evenementen verschijnt op tijd en stond op deze site en wordt altijd vermeld in het Alvermanneke!